Ismerje meg kiemelkedő kedvezménnyel kínált, készleten lévő modelljeinket!

LC 500h Luxury

Külső szín
bordó metál (3T5)
Belső szín
nemes barna bőr (LA40)
Eredeti ár
29 950 000 Ft
Kedvezmény
0 Ft
Kedvezményes ár
29 950 000 Ft

RC F Luxury Sunroof

Külső szín
F-fehér metál (083)
Belső szín
piros bőr
Eredeti ár
32 840 000 Ft
Kedvezmény
5 000 000 Ft
Kedvezményes ár
27 840 000 Ft
További információkért forduljon értékesítőinkhez, elérhetősegeiket a www.lexusbuda.hu oldalon, a kapcsolat menüpontban találja.

Ismerje meg modelljeinket

Lexus NX

Az NX 300h egy minden részletében vadonatúj városi terepjáró. Tekintélyt parancsoló megjelenésével és merészen vonzó formatervével nem marad észrevétlen. Köszönhetően a Full Hybrid hajtásnak, akár tisztán elektromos üzemmódban is képes hangtalanul siklani. Precíz irányíthatóság és lágy, kifinomult vezetési élmény jellemzi, az E-FOUR összkerékhajtás pedig magabiztosságot kölcsönöz a csúszós utakon is. Már 2,0l turbo erőforrással is elérhető.

Lexus GS

HATÁSOS MEGJELENÉS

A GS 300h és GS 450h Full Hybridek fejlesztése során igyekeztünk mindent tökéletesebbé, jobbá tenni. A Lexus GS új mércét állít a komfort, a kézműves minőségű kidolgozás és fejlett technológiák tekintetében. A legfontosabb azonban az új GS nyújtotta hihetetlen vezetési élmény. Több mint 1,6 millió kilómeteren át teszteltük, hogy Ön maradéktalanul élvezhesse az új GS dinamizmusát és világszínvonalú kifinomultságát.

Lexus IS

A FORMATERVEZÉS REMEKMŰVE

Az új Lexus IS nemcsak egy remekül vezethető kiegyensúlyozott limuzin, hanem egy rendkívül kényelmes autó az utasok számára is. Kívülről nézve azonnal szemet szúr a látványos dizájn, menet közben pedig kiderül, hogy a modell irányíthatósága a versenyautókat idézi. Az IS 300h dinamikusan vezethető, ugyanakkor rendkívül keveset fogyaszt.