Kamarai flottaprogram

A kedvezményre jogosultak az alábbi országos kamarák tagjai, akik érvényes kamarai tagsággal rendelkeznek, függetlenül attól, hogy természetes személy vagy gazdasági társaságként szeretnének autót vásárolni.

A jogosultság nem átruházható.

A programba bevont országos kamarák:

  • Magyar Orvosi Kamara
  • Állatorvosi Kamara
  • Magyar Ügyvédi Kamara

A fenti kamarák valamelyikének érvényes tagságával rendelkező tagja jogosulttá válik a LEXUS speciális flotta programjában részt venni, melynek segítségével kedvezményesen vásárolhat magának gépjárművet darabszám megkötés nélkül, a programban bevont érvényes modellekből a programban meghatározott kedvezményszinttel. A vevő a gépjárművet megvásárolhatja akár saját (privát) vagy cége nevére.

Cégnévre történő vásárlás esetén a cégjegyzék „A társaság tagjainak adatai” részében a kamarai tag nevének egyértelműen szerepelnie kell. A gépjárművet a kamarai tag nevére, vagy az általa (rész)tulajdonolt cég nevére kell forgalomba helyezni.

 

* Minden, nem akciós Lexus modell (az RC/RC F/GS F kivételével). A kedvezmény mértékéről, illetve a program részleteiről érdeklődjön munkatársainknál. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.