CT

Letölthető dokumentumok

A VILÁG ELSŐ FULL HYBRID KOMPAKT LUXUSAUTÓJÁNAK MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ FÉNYŰZÉSE

Még mutatósabb hűtőráccsal, LED fényszórókkal és dinamikus hátsó kialakítással mutatkozik be az új, merész kiállású Lexus CT 200h. Az autót friss színárnyalatokkal, sőt kéttónusú külső fényezéssel is megrendelheti, így Ön diktálhatja a nagyvárosi divatot.

A fejlett technológiák sorában a Remote Touch vezérlésű, nagyméretű, 10,3 colos központi képernyő, a Lexus prémium navigáció és a 13 hangszórós Mark Levinson® audiorendszer is szerepel. Ha még dinamikusabb vezetési élményre vágyik, válassza az exkluzív F SPORT utastér-kialakítású, még kezesebb futóművel és 17 colos F SPORT könnyűfém keréktárcsákkal felszerelt CT 200h F SPORT változatot!

A CT 200H SZÉPSÉGÉHEZ INTELLIGENCIA IS TÁRSUL

A CT 200h modellhez a Lexus megalkotta egyik legtisztább hibrid rendszerét, ami több szempontból is áttörést jelent a környezettudatosságban.

Jó példa erre, hogy a gyorsan növekvő és remekül újrahasznosítható bambusz nemcsak a dekorációs betétek kínálatában jelenik meg, hanem a tökéletes hangzású Panasonic® audiorendszer hangszóróinak membránja is bambuszrostokból készül. Egy másik innovatív megoldás a csomagtér könnyű burkolata, aminek alapanyaga a cukornádból előállított műanyag.

Aktuális használtautó kínálatunk a modellből