RC

Letölthető dokumentumok
Modell galériák

GYÖNYÖRŰ KUPÉ A LEXUS LEGENDÁS KIFINOMULTSÁGÁVAL

Az RC a Tahara üzemben, a Lexus ‚Takumi’ mestereinek felügyeletével készül, akik legalább25 éves tapasztalatukkal a legapróbb hibát is azonnal felfedezik.

Amikor Ön először érinti meg az audioberendezés precíziós megmunkálású alumínium gombjait vagy a gyönyörű öltésekkel varrott bőrkárpitot, azonnal megérzi majd, mit is jelent valójában ez a lenyűgöző tudás. A karosszéria fényezése során szakembereink kézi munkával, nedves csiszolással gondoskodnak a tökéletes csillogásról.

Az utolsó ellenőrzési fázis, a tesztvezetés előtt a ‚Takumi’ mesterek egy süketszobában vizsgálnak meg minden autót, hogy finom hallásukkal és a kabinban elhelyezett érzékeny mikrofonokkal a legapróbb, oda nem illő zajt is kiszűrjék.

A széles és alacsony építésű, karcsú RC orrát nagyméretű, különleges formavilágú ’orsó formájú’ hűtőrács díszíti, a lenyűgöző formájú karosszéria csillogását pedig új fényezési technológia garantálja. A világ legtechnikásabb versenypályáján, a Nürburgringen fejlesztett, forradalmian újszerű sportkupé kivételesen merev vázszerkezettel készül.

Ez a versenyhangolású felfüggesztéssel és az innovatív hibrid és turbó hajtásláncokkal együtt élvezetes gáz- és kormányreakciókat kínál, nem beszélve arról, milyen élvezetesek a kanyarok ezzel az autóval. A fejlett Lexus-technológiák sorában olyan tételek szerepelnek, mint az érintőpad, a Mark Levinson® audio- vagy az ütközés előtti biztonsági rendszer. Ha még dinamikusabb vezetési élményre vágyik, válassza az új RC F SPORT modellt adaptív futóművel és 19 colos könnyűfém keréktárcsákkal!

Aktuális készlet és tesztautó kínálatunk a modellből