Szalonunk megújul

Amióta Magyarországon bemutattuk az első Lexust, töretlenül hiszünk a vásárlókért tett extra erőfeszítésekben.

Az elmúlt 17 év alatt számtalan visszajelzés igazolta törekvéseink helyességét – vagyis, hogy minden Ügyfelünkkel úgy kell foglalkoznunk, mintha saját otthonunkban látnánk őket vendégül. De mi lehet az, ami tökéletessé csiszolja ügyfélszolgálatunkat? A válasz egyetlen szó, ami a Lexus japán hagyományaiból ered: ‚Omotenashi’.

Az Omotenashi a japán nyelvben ‚vendégszeretetet’ és ‚udvarias kiszolgálást’ jelent. Ám az Omotenashi sokkal több, mint kitűnő szolgáltatás; ez egy régi japán szemlélet, aminek szellemében a vendéglátó elébe megy vendégei elvárásainak, még azelőtt kielégítve igényeiket, hogy azok egyáltalán felmerülnének.

Alapelvünk, hogy ‚Semmi sem lehet annyira jó, hogy ne lehetne azt még jobbá tenni!’. Ennek szellemében döntöttünk úgy, hogy szalonunkban jelentős átépítést végzünk, melynek eredményeként ügyfeleink még kényelmesebb és kivételes környezetben élhetik meg az Omotenashi élményt.

Az átépítésre 2018 tavaszán kerül sor. Az átépítés alatt a Lexus új autó értékesítés és a Lexus munkafelvétel a szomszédos Toyota szalonban lesz megtalálható, a megszokott nyitvatartási időben.

Ez az ideiglenes otthonunk is ugyanolyan szeretettel fogad majd mindenkit, hiszen mindent elkövetünk majd, hogy ügyfeleink a lehető legmagasabb szintű kiszolgálásban részesüljenek.

Bízunk benne, hogy mind az ideiglenes otthonunkban, mind pedig az újonnan elkészült, lenyűgöző szalonunkban is vendégül láthatjuk majd!