Lexus In Business | Ajánlataink céges ügyfeleink részére

A Lexus munkatársai minden erővel azon dolgoznak, hogy az Ön üzletét segítsék személyre szabott flottamegoldásokkal.

Azért dolgozunk, hogy segítsük az Ön üzletét személyre szabott flottamegoldásokkal. Mi a személyes, hosszú távú partnerkapcsolatokban hiszünk. Szokták mondani, hogy egy üzlet akkor sikeres, ha mindkét üzletfél elégedett, illetve jól jár. Erre építjük flottastratégiánkat, hogy az együttműködés mindkét fél számára kölcsönösen gyümölcsöző legyen. A cégek számára biztos partnert, hátteret jelenthet a Lexus, mint a világ vezető innovatív prémium autógyártó vállalata.

A minőségre összpontosítunk, s ennek eredményeként a Lexus évről évre jellemzően az első helyen végez a vevőelégedettségi felméréseken és a megbízhatósági teszteken egyaránt. Hasonló a helyzet a biztonság területén is, ahol a Lexust a legjobb autógyártók közé sorolják, melynek köszönhetően egyre több vállalat közép-és felsővezetői választják ezt a márkát.

A Teljes Üzemeltetési Költség adatait látva egyértelmű, hogy a Lexus autóinak minőségéből, tartósságából és megbízhatóságából az Ön vállalata is profitálhat. Autóinkat a piac egyik legjobb maradványértéke jellemzi a prémium szegmensben is. A Lexus járműveket gazdaságos üzemeltetni, fenntartani és javítani is, de a Lexus több is ennél. Konkurens prémium autógyártó társainkhoz képest előnyt élvezünk a piacon innovatív gondolkodásunkkal, a világon egyedülállóan több mint 20 éves tapasztalatunkkal a full hibrid hajtás területén. Ezen felül a Lexus prémium modelljei minden igényt kielégítő biztonsági berendezésekkel, kényelemmel és dinamizmussal rendelkeznek kompromisszumok nélkül. Biztos lehet tehát abban, hogy a Lexussal befektetése megtérül.

A Lexus teljes körű flottaszolgáltatása megbízhatóságot, minőséget nyújt, amely költséghatékony és kényelmes vállalati ügyfelei számára.

  • Ha fontos Önnek flottaparkja gazdaságos üzemeltetése mellett az exkluzív és innovatív megjelenés, a pozitív márkaítélet, a jövőben való gondolkodás (világelső full hibrid technológia) és a kényelem, segítünk összeállítani a leginkább megfelelő közép, vagy felsővezetői autót
  • Nekünk fontos az Ön ideje, ezért amennyiben Önnek is megfelel, időpont egyeztetés után felkeressük Önt személyesen akár az irodájában is.
  • Lehetősége van a megfelelő modell feltérképezésére, megismerésére több napos próbautak keretében is mielőtt felelős döntést hozna. A kiszemelt modellt előzetes egyeztetés alapján ”házhoz visszük” tartóstesztre, hogy ezzel is az Ön idejéből takarítsunk meg.
  • Folyamatosan bővülő modellkínálatunkból már akár egy gépkocsira is kedvező ajánlatot készítünk különböző flottatámogatások biztosításával.
  • Néhány kattintással elindíthatja a folyamatot, és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Flottaértékesítő munkatársak

Bondar Edwin - flottaértékesítési igazgató
email: bondare@realszisztema.hu
mobil: +36 20 268-7083

Biró Mercédesz - flottaértékesítő
email: birom@realszisztema.hu
mobil: +36 20 378-5889

Görbe Zoltán - flottaértékesítő
email: gorbez@realszisztema.hu
mobil: +36 20 332-8681

Zimán András - flottaértékesítő
email: zimana@realszisztema.hu
mobil: +36 20 394-8597