Gondtalan vezetés akár az autó 10 éves koráig

A Lexus Hibrid Szerviz Programjának köszönhetően, akár az autó 10 éves koráig élvezheti a gondtalan vezetést. A hibrid részegységekre vonatkozó 5 év vagy 100 ezer km garancia letelte után továbbra is teljes nyugalommal használhatja autóját, csak annyit kell tennie, hogy évente egyszer vagy minden 15 ezer km megtétele előtt ellenőrizteti autója hibrid rendszerét.

A hibrid rendszer ellenőrzését a Lexus technikusai egy speciális berendezés segítségével végzik el. A művelet során leolvassák az esetleges hibakódokat, tesztelik és ellenőrzik a nagyfeszültségű akkumulátort és annak szigetelését, a kiegészítő 12V-os akkumulátort, valamint a hibrid rendszer hűtőfolyadékát. A folyamat végén egy nyomtatott igazolás készül, amely minden információt tartalmaz a hibrid rendszer állapotáról.

Ha az ellenőrzés során mindent rendben találnak, akkor az autó a következő 1 éven keresztül vagy 15 ezer km megtételéig jogosulttá válik arra, hogy egy Lexus márkaszervizben ingyenesen kijavítsák a hibrid akkumulátor esetleges meghibásodását. Ez a jogosultság – egy ismételt ellenőrzés segítségével – további 1 évre vagy 15 ezer km-re meghosszabbítható, egészen az autó 10 éves koráig.

Ha az előírt karbantartás elvégeztetésével együtt megrendeli, akkor a speciális berendezéssel elvégzett hibrid rendszer ellenőrzés mindössze 10500 Ft-ba kerül.

A program egyéb feltételeiről kérjük érdeklődjön kollégáinknál: