RX

RX modell most 18% céges vagy 3 -4,5 millió Ft privát vásárlási kedvezménnyel és  5,5% THM finanszírozással (NYPLZ) elérhető! 

RX 350h Elegance
Listaár30 600 000 Ft
Metálfényezés
(az ár nem tartalmazza)
500 000 - 800 000 Ft
Céges kedvezmény, metálfényezés nélkül5 508 000 Ft
Kedvezményes ár, metálfényezés nélkül25 092 000 Ft
RX 450h+ Elegance
Listaár33 700 000 Ft
Metálfényezés
(az ár nem tartalmazza)
500 000 - 800 000 Ft
Céges kedvezmény, metálfényezés nélkül6 066 000 Ft
Kedvezményes ár, metálfényezés nélkül27 634 000 Ft
RX 500h F Sport
Listaár39 300 000 Ft
Metálfényezés
(az ár nem tartalmazza)
500 000 -800 000 Ft
Céges kedvezmény, metálfényezés nélkül7 074 000 Ft
Kedvezményes ár, metálfényezés nélkül32 226 000 Ft

Szolnoki Krisztián
senior értékesítő
+36 30 688 1383

 

Sallai Botond
értékesítési tanácsadó
+36 30 688 1312

 

Szabó Norbert
értékesítési tanácsadó
+36 20 328 1328

 

Szögi Katalin
junior értékesítő
+36 20 280 7464

 

Alimov Dániel
értékesítési tanácsadó
+36 20 964 2436

 

Bernát László
szalonvezető
+36 30 688 1534

 

RX 350h

HATÉKONY ÖNTÖLTŐ HIBRID

Az RX öntöltő hibrid változatának kifinomultsága és hatékonysága tovább fejlődött. A 2,5 literes, benzines hajtáslánc maximális teljesítménye 245 lóerő, 0-100 km/h-s gyorsulása pedig 8 másodperc.

RX 450h+

AZ ELSŐ PLUG-IN HIBRID RX

Az RX 450h+ egy négyhengeres, 2,5 literes hibrid hajtáslánccal és egy 18,1 kWh-s, újratölthető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik.

A kiegészítő hátsó elektromotor állandó összkerékhajtást eredményez.

A lítium akkumulátor több mint 65 kilométeres tisztán elektromos hatótávot tesz lehetővé egy feltöltéssel.

RX 500h

ÚTTÖRŐ, NAGYTELJESÍTMÉNYŰ HIBRID

Az új, nagyteljesítményű RX 500h öntöltő hibrid a Lexus első turbómotoros hibridjeként új mércéket állít fel. A hajtáslánc teljesen új hibrid architektúrát képvisel, amelynek szíve egy 2,4 literes, benzines turbómotor és egy 6-fokozatú automata váltó. A rendszer összteljesítménye 371 lóerő, maximális nyomatéka pedig 645 Nm, ami lenyűgöző gyorsulást és kivételes kanyarképességeket szavatol a DIRECT4 rendszernek köszönhetően.

Az első elektromotor a belső égésű erőforrás és a váltó között található, és mindkét oldalon kuplunggal rendelkezik, ami különösen rugalmas erőleadást tesz lehetővé. A hátsó tengelyen egy 80 kW-os e-Axle elektromotor található: a kompakt, moduláris csomag magában foglalja a motort, az áttételt és a vezérlést egyaránt.

KIFINOMULT VEZETÉSI ÉLMÉNY

Tovább tökéletesítetük az SUV modell alaptulajdonságait: a súlypont alacsonyabbra került, a súrlódást mérsékelték, a tömeget csökkentették, a karosszéria merevséget növelték, a hajtáslánc továbbfejlesztésével pedig még természetesebb interakciót tettek lehetővé az autó és a vezető között.

Az új RX alapját a GA-K platform adja, amelynek hátsó részét újraformálták a mérnökök a még kifinomultabb futóműhangolás érdekében, amely fokozza a menettulajdonságokat, a kényelmet és a kifinomultságot.

TOVÁBBFEJLESZTETT FORMANYELV

Az új RX formaterve még dinamikusabb és magabiztosabb látványt nyújt.

Elöl az orsó alakú hűtőrács még inkább beleolvad a jármű látványába, miközben a fényszórók vékonyabbak.

Az oldalnézetet a hosszabb motorháztető, a 6 cm-rel megnövelt tengelytáv, az 1 centiméterrel alacsonyabb tetővonal és a nagyobb, 21’’-os keréktárcsák határozzák meg, dinamikus és határozott kiállást biztosítva.

A jármű teljes hosszán végignyúló hátsó fénycsík a Lexus felirattal, valamint a 4 cm-rel megnövelt nyomtáv még jobb útfekvést ígér az új RX esetében.

A LUXUS LEGMAGASABB SZINTJE

 

Kérjen ajánlatot! Jelentkezzen tesztvezetésre!

 

A letisztult, mégis intuitív és luxusban gazdag belső tér a lehető legjobb minőségű anyagokkal és legmodernebb technológiával szolgálja a kényelem és az otthonosság legmagasabb fokának elérését.

Az újratervezett első ülések még könnyebb beszállást biztosítanak, miközben kiváló kényelmet nyújtanak és felszereltségtől függően ülésfűtéssel vagy ülésszellőztetéssel is rendelkeznek.

VEZETŐKÖZPONTÚ BELSŐ TÉR

A vezetőközpontú ’Tazuna’ koncepció alapján megalkotott belső kialakítás közvetlen és intuitív kezelhetőséget tesz lehetővé.

Emellett magasabb szintre emeli a vezetés élményét és a biztonságot, hiszen minden vezérlő és információs felület könnyen elérhető és látható a vezető számára.

VILÁGELSŐ BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIA

Az új RX esetében alapfelszereltség a Lexus Safety System+, amely továbbfejlesztett ütközést megelőző biztonsági rendszerrel, az akadályok kikerülését is megvalósító, új proaktív vezetési asszisztenssel, automatikus fékasszisztenssel és kormányzási asszisztenssel is rendelkezik.

Az opcionális kibővített biztonsági csomagban pedig megtalálható az első keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer, a sávváltási asszisztens, valamint a vészhelyzeti kormányzási asszisztens is.

INNOVATÍV MULTIMÉDIA ÉS KONNEKTIVITÁS

Az új RX továbbfejlesztett kapcsolódási lehetőségeket és alapfelszereltségként 14”-os érintőképernyőt kínál, mely kategóriájának egyik legnagyobbja. A széria navigációs rendszer mellett felhő alapú szolgáltatásokat is biztosít. Az autó adatkommunikációs modulja (DCM) mindig kapcsolatban van, élő információkat szolgáltatva közlekedési eseményekről, balesetekről és útviszonyokról.

Az új multimédia rendszer magában foglalja a ’Szia Lexus’ intelligens hangvezérlést, amely kérdésekre és beszédparancsokra is reagál, és magyar nyelven is működik. A könnyű okostelefon-integráció szintén az alapfelszereltség része: a vezeték nélküli Apple CarPlay és a vezetékes Android Auto is elérhető. A vezeték nélküli okostelefontöltő 50%-kal nagyobb teljesítménnyel képes tölteni.

CSATLAKOZTATOTT SZOLGÁLTATÁSOK

A jól ismert Lexus Link Pro távoli hozzáférési funkciók, mint például a vezetési elemzés, a hibrid vezetési tréner, az üzemanyagszint ellenőrzése és a ’saját autó keresés’, mellett új lehetőségek is elérhetők az RX 450h+ változathoz: távoli hozzáféréssel ellenőrizhető az akkumulátor töltöttsége vagy időzíthető a töltés. Az alkalmazás lehetőséget biztosít a jármű zárására és nyitására, a klímavezérlésre vagy akár a vészvillogó bekapcsolására is, hogy az autó könnyebben észrevehető legyen a parkolóban.

ÉLMÉNYDÚS ÉLETTÉR

Az új RX bőséges helyet és lábteret biztosít minden utas számára. Az utazók közötti távolság megnövekedett, ami az új ülésekkel és az intelligens térkihasználással együtt tágasabb érzetet kelt az új RX belső terében.

A csomagtartó intelligens kialakításának köszönhetően a raktér 50 milliméterrel hosszabb, a küszöb pereme pedig 30 milliméterrel alacsonyabb a könnyebb kihasználás érdekében.

SZÍVÉLYES FOGADTATÁS

A Lexus ‘Omotenashi’ vendégszeretetének kifejezéseként a Lexus hangulatválasztó funkció lehetőséget biztosít arra, hogy az utazók személyre szabják az RX hangulatvilágítását, 64-féle színből és tizennégy egyedi hangulatból választva.

F SPORT PERFORMANCE

RX sportos kvalitásait kihangsúlyozó F SPORT PERFORMANCE változat kizárólag a nagyteljesítményű RX 500h hibrid esetében lesz elérhető.

Az F SPORT PERFORMANCE felszereltség még dinamikusabb első hűtőrácsot, oldalküszöböket és új lökhárítókat kínál. Az első ülések jobb oldaltartással rendelkeznek és fekete, valamint sötét rózsa árnyalatban érhetők el. Az alumínium díszítőbetétek tovább hangsúlyozzák a belső tér sportos karakterét.

Emellett az F SPORT PERFORMANCE felszereltség menetdinamikai tekintetben is továbbfejleszti a modellt és sportosabb futóművet, nagyobb fékeket és további extrákat kínál.

*Ajánlatunk kizárólag flottavásárlók által történő vásárlás esetén érvényes. A kedvezményes ár csak a megadott felszereltségi szintre érvényes és nem tartalmazza a metálfényezés felárát. A promóció más kedvezménnyel nem összevonható. A tájékoztatás nem teljeskörű, a jogosultság részleteiről érdeklődjön márkakereskedésünkben. Ajánlatunk 2023. április 3-tól 2023. augusztus 31-ig érvényes.
Ajánlatunk 2023. július 1-31. között vagy visszavonásig megkötött lízingszerződésekre érvényes, kizárólag készleten lévő modellekre. A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A Toyota Pénzügyi Zrt. mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételei, Üzletszabályzata, és Hirdetménye elérhetőek a toyotahitel.hu oldalon. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedését!

Specifikáció

Műszaki adatok
HajtásláncRX 350hRX 450h+RX 500h
TípusHEVPHEVHEV
Motor2.5-literes Soros, 4 hengeres2.5- literes Soros, 4 hengeres2.4- literes Soros, 4 hengeres, turbó
Hibrid akkumulátorNickel-metal hydrideLithium-ionNickel-metal hydride
Max. teljesítmény (DIN LE/kW)250/184309/227371/273
Hajtómű (váltó)Hybrid transaxleHybrid transaxle6AT
HajtásláncE-FourE-FourDIRECT4
0-100 km/h (sec)8.0~ 7.0~ 6
CO2 (WLTP kombinált. - g/km)143-150<26182-189
Fogyasztás (l/100km)6.4-6.7<1.28.2-8.5