NX – akár 4 300 000 Ft. kedvezménnyel

Letölthető dokumentumok
Modell galériák

JANUÁR 31-IG AJÁNDÉK 400 000 FORINT ÉRTÉKŰ TÉLIKERÉK KUPON*

Kiemelt finanszírozási ajánlatok

NX300H 4WD Business Edition

Lista ár 17 240 000 Ft
Kedvezmény 4 300 000 Ft
Kedvezményes ár 12 940 000 Ft
Kezdő nettó lízingdíj 5 102 567 Ft 
Futamidő 5 év
THM 4,27 %
Kezdő nettó törlesztőrészlet: 81 516 FT/hó

Konstrukció: Nyíltvégű pénzügyi lízing HUF FIX ME akció V1x0x2

További finanszírozási ajánlataink

 

ÜTŐS CROSSOVER-FORMAVILÁG, ÖNTÖLTŐ HIBRID HAJTÁSSAL

Üdvözli Önt az új Lexus NX! Tekintse meg a legújabb Lexus-dizájnt: a füstszínű krómelemekkel díszített ‚orsó formájú’ hűtőrácsot és a sportos, tripla LED- soros fényszórókat! Az autó hátsórészének agresszív formavilágát hatásosan hangsúlyozza a lámpatestek karakteres L-alakja.

A nagyobb, 10,3 colos Lexus prémium navigáció kijelzőjével könnyedén tájékozódhat, miközben a hihetetlenül precíz varrású bőrülés kényelmét és a finoman megmunkált váltókar kellemes érintését élvezi. Az Ön és utasai biztonságáról a minden NX modellhez alapáron kínált Lexus Safety System + csomag gondoskodik.

Az NX éles, mégis lágyan áramló vonalainak megalkotásához a Lexus dizájnerei az olvadt fém bonyolult szépségéből merítettek ihletet.

Emellett az autó dinamikus oldalvonala és kupés sziluettje is formatervezés remekműnek számít, ami mindenkinek megragadja a figyelmét.

Válassza az úttörő NX 300h Full Hybrid változatát, és adja át magát a kifinomult utastér kényeztetésének!

Vagy inkább izgalomra vágyik?
Akkor az Ön autója az új NX F SPORT változat lesz jet-fekete hálós hűtőráccsal, készségesen reagáló futóművel, F SPORT utastérrel és új, látványos keréktárcsákkal.

 

 

* Ajánlatunk 2021. január 1. és 2021. január 31. között vagy visszavonásig megkötött vevőszerződésekre érvényes, Lexus UX modell esetén (kivéve UX 250h FWD Elegance felszereltség). Az ajánlatban szereplő „virtuális kupon” kizárólag a Lexus Márkakereskedésekben elérhető téli szereltkerék szettek, adott járműhöz történő vásárlása esetén, a jármű vásárlással egy időben, maximum bruttó 400.000 Ft értékben vehető igénybe. A „virtuális kupon” készpénzre nem átváltható, illetve más termék vásárlására nem használható fel. A promóció minden 2021. január 13. és 2021. január 31. között rendelt Lexus modellre érvényes. További, az árlistán említett promócióval összevonható (operatív lízing esetén nem érvényes az ajánlat). A kerekek a készlettől, járműtípustól és a kerékméretétől függően Bridgestone, Michelin, Continental esetleg Falken téli gumiabronccsal lehetnek felszerelve, ezek közül választani a készlet erejéig lehet.

Aktuális készlet és tesztautó kínálatunk a modellből

Aktuális használtautó kínálatunk a modellből