Lexus Buda

Márkakereskedésünk 2002-ben, Budapest egyik legjobb adottságaival rendelkező részén kezdte meg működését.

A Lexus márka első hazai képviselőjeként, több mint négyezer Lexus értékesítése után mára behozhatatlan előnyre tettünk szert, hiszen közel két évtizedes értékesítési- és szerviztapasztalattal rendelkező kollégáink a legapróbb részletekig ismerik a Lexus modelleket, így ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk.

Lenyűgöző, az országban egyedülálló módon tíz Lexus bemutatására alkalmas szalonunkban minden feltétel adott leendő autója kiválasztásához.

Magyarország legrégibb és legnagyobb Lexus márkakereskedéseként nem lehet más a küldetésünk, mint megfeleli az Ön igényeinek. Folyamatosan változó, hatalmas készletünk segít abban, hogy könnyen megtalálja következő útitársát.

A későbbi karbantartásokat pedig akár Budaörsi úti szalonunkban, akár halásztelki szervizünkben is elvégeztetheti, utóbbi helyszínen a vadonatúj karosszéria- és fényezőüzemünk is színesíti szolgáltatásinkat.

Látogasson el hozzánk, ismerkedjen meg Lexus öntöltő hibrid modelljeivel, próbálja ki virtuális konfigurátorunkat és töltődjön fel a Lexus Lounge modern, otthonos környezetében, ahol forró és hűtött italokkal, harapnivalókkal várjuk!