Lexus NX – A különbözés művészete

Az NX dinamikus oldalvonala és kupés sziluettje is formatervezési remekműnek számít, ami mindenkinek megragadja a figyelmét. Válassza ezt az autót és adja át magát a kifinomult utastér kényeztetésének!

Íme az új Lexus NX városi terepjáró. A karosszéria radikális és kihívó dizájnját azok számára alkottuk, akik szeretnének kitűnni a nagyvárosi forgatagból. Ezt szolgálja az NX minden képzeletgazdag formai megoldása, például a merész ‘orsó formájú’ hűtőrács, a LED fényszóró vagy a tetővonal különleges íve. Akár az NX 300h forradalmi full hybrid hajtását, akár az NX 300 dinamikus turbómotorját választja, biztos lehet benne, hogy lenyűgöző vezetési élményben lesz része, amit az igényeihez folyamatosan alkalmazkodó futómű még élvezetesebbé varázsol.

A kifinomult vezetői környezetet olyan megoldások teszik teljessé, mint a Lexus prémium navigáció 8 colos képernyője, a gyönyörűen varrott bőrülések stílusos látványa és az utastér minden részletének tökéletes kidolgozása. Ha még dinamikusabb autóra vágyik, válassza az új NX F SPORT változatot exkluzív et feketére fényezett, F-hálómintás hűtőráccsal, még gyorsabban reagáló futóművel, F SPORT utastér-kialakítással és látványos, új formavilágú keréktárcsákkal.

Ám bármelyik NX-re is esik a választása, Lexus-tulajdonosként mindig a japán ‘Omotenashi’ vendégszeretet különleges figyelmességét élvezheti majd.

Megnézem a kedvezményes NX modelleket Felveszem a kapcsolatot!

Megnézem a modell oldalát
Letölthető Lexus NX árlisták:

Lexus UX – Új horizont tárul fel

A 2018-as Genfi Autószalonon mutatkozott be Lexus UX kompakt crossover. Merész SUV-hangulatú dizájnjával és egy ferdehátú modell agilis irányíthatóságával az UX új lendülettel tölti fel az elegáns nagyvárosi életstílust.

Határozott erőt sugalló, merész nagyvárosi dizájnjával a vadonatúj Lexus UX minden eddigi megszokást megkérdőjelez. Ha oldalról pillantunk rá, egy letisztult és dinamikus vonalakkal megrajzolt karosszériát látunk.

Elölnézetből a különleges hűtőrács uralja a képet, amelynek izgalmas hálómintázata a Lexus emblémától kifelé haladva fokozatosan változik, míg eléri a nyílhegy alakú nappali menetfényekkel hangsúlyossá formált, tripla LED-es fényszórókat.

Az innovatív megoldásokat kereső dizájnerek sok újszerű aerodinamikai ötletet dolgoztak ki; például a hátsó lámpatesten elhelyezett apró szárnyat, ami oldalszélben segít stabilizálni az autót, vagy a lépcsőzetes kerékjárat-szélesítést, ami kanyarodáskor javítja az autó irányíthatóságát.

A készleten lévő UX modellek most akár 2 500 000 forint kedvezménnyel érhetőek el!

Megnézem a kedvezményes UX modelleket Felveszem a kapcsolatot!

Megnézem a modell oldalát
Letölthető Lexus NX árlisták:

Letölthető új Lexus UX árlisták:

Bemutatkozik a Lexus RX

Mindig újszerű, mindig előremutató: a Lexus 1998-ban mutatta be az RX-et, a legelső olyan SUV-modellt, ami egy luxuslimuzin kifinomultságát kínálta.
2004-ben a világ első hibrid hajtású luxusautója, a forradalmian újszerű RX 400h SUV megalkotásával újra felkavartuk az állóvizet. Most pedig - újra bebizonyítva elkötelezettségünket a lenyűgöző teljesítmények iránt - büszkén mutatjuk be az megújult RX-et.

Ez a legjobb RX, amit eddig építettünk, és egyben a legélvezetesebben vezethető és legfényűzőbb változat is. Új érintőképernyős kezelőfelülete az Apple CarPlay® vagy az
Android Auto® rendszereken keresztül akadálytalan csatlakozást biztosít az okostelefonokhoz.

Az utasokra a legújabb Lexus Safety System + rendszer vigyáz, és ez az első Lexus, amelyben már forradalmian új BladeScan Type AHS fényszóró-technológiánk működik. Választhat az RX 450h öntöltő hibrid és a lélegzetelállító RX 450h F SPORT modellek közül, sőt a kínálatban az elegáns, három üléssoros, hat- vagy hétüléses RX 450hL hosszított változatot is megtalálja.


Megnézem a kedvezményes RX modelleket Felveszem a kapcsolatot!

Megnézem a modell oldalát

Letölthető új RX árlisták:

 

Válasszon aktuális ajánlataink közül