Lexus hírek

Nincs új a nap alatt: a legmegbízhatóbb autómárka pedig a Lexus
Az idén 30 éves J.D. Power amerikai megbízhatósági felmérésén újra a Toyota luxusmárkája, a Lexus bizonyult a legjobbnak, majd közvetlenül utána, a második helyen a vállalat névadó márkája szerepel.
A Lexus lesz a hivatalos mobilitási partnere az idei Davis Kupa madridi döntőjének
Az elmúlt években ’egyszerű környezetbarát luxusautó márkából’ valódi prémium életmód márkává avanzsáló Lexus lesz a világ legnagyobb nemzetközi tenisztornája, a Davis Kupa 2019-es madridi döntőjének hivatalos járműbeszállítója és partnere.
Idén is rajthoz áll a Lexus a Blancpain GTsorozatokon
Idén is láthatja a Lexus RC F GT3 versenygépet a Hungaroringen szepter 6-8 között, a Blancpain GT Series Endurance Cup és a Blancpain GT World Challenge Europe versenysorozatokon
Meg van önben az ami a takumi mesterré váláshoz kell? És van rá 60.000 órája?
A prémium kidolgozottság legmagasabb szintjét képviselő környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljeiről ismert Lexus egy új, különleges dokumentumfilmet tesz közzé az Amazon Prime Video csatornán,
Sorban érkeznek az elektromos és plug-in hibrid Toyoták és Lexusok
A Toyota, és prémium márkája, a Lexus neve egyet jelent a környezetbarát autózással: a japán autógyártó tavaly közel 1,7 millió hibrid elektromos autót értékesített világszerte (ebből 480 ezer Európában talált gazdára), összesen pedig több mint 13 milliónál tart, ami többszöröse az összes többi autógyártó által eladott részben vagy teljesen elektromos autók számának.
A kézműves hagyományok és az ultra high-tech technológiák ötvözete: így készülnek a Lexusok
Amikor 100 évvel ezelőtt Takichi Toyoda megalapította a Toyota Fonó és Szövő vállalatot, majd 1924-ben feltalálta és megépítette Japán első automatikus elektromos szövőszékét, még biztosan nem sejtette, hogy egy olyan vállalat alapjait rakja le, amely egyszer a világ legnagyobb, és egyben leginnovatívabb és legzöldebb autógyártója lesz.
Világelső felfüggesztési megoldások teszik a legkomfortosabb luxuslimuzinná a Lexus ES-t
A Lexus forradalmi műszaki megoldások és technológiák segítségével fokozta az új ES szedán stabilitását és vezethetőségét. A világ első lengőszelepes lengéscsillapítójában ultra alacsony átfolyási sebességű […]
Valódi koncertélményt kínál a vadonatúj Lexus ES hangrendszere
A vadonatúj Lexus ES a legjobb hely arra, hogy egy hosszú úton egy szimfonikus zenekar pezsdítő dallamait vagy éppen megnyugtató háttérzenét hallgassunk az autó kiváló minőségű audiorendszerén.
Az új Lexus ES az Euro NCAP által valaha tesztelt legbiztonságosabb prémium szedán
Az Európában most először elérhető vadonatúj Lexus ES legújabb generációja 5 csillagos Euro NCAP biztonsági besorolást ért el az új, legszigorúbb 2018-es tesztrendszerben, méghozzá úgy, hogy egy prémium szedán által eddig elért legmagasabb összesített eredményt kapta.
Chika Kakó, a vadonatúj Lexus UX főmérnöke mesél a slágergyanús Luxus SUV születéséről
A lenyűgöző új Lexus UX tisztelgés Chika Kako főmérnök jövőképe és vezetői képességei előtt: a főmérnök arra törekedett, hogy megújítsa a crossover műfaját, és egy erőteljes és stabil, mégis szépséges és dinamikus autót állítson négy kerékre.
Továbbiak betöltése